Integritetspolicy

erkänner den stora betydelsen av att skydda all personlig information och respektera din integritet. Denna policy förklarar vad som händer med all personlig information som du lämnar till oss eller som vi samlar på den här webbplatsen.
ALLMÄN INFORMATION vi samlar in
Vi kan samla in följande typer av information:
Information som lämnas frivilligt av dig inklusive, men inte begränsat till, uppgifter om transaktioner som du utför via vår webbplats och om dina beställningar, information som du tillhandahåller genom att fylla i formulär på vår webbplats och information som du tillhandahåller när du kommunicerar med oss ​​av på något annat sätt.
Detaljer om dina besök på vår webbplats, inklusive, men inte begränsat till, trafikdata, platsdata, webbloggar och annan kommunikationsdata, oavsett om det behövs för egna faktureringsändamål eller på annat sätt och de resurser som du har tillgång till.

IP-adresser
Vi kan samla in information om din dator, inklusive din IP-adress, operativsystem och typ av webbläsare, för systemadministration och för att samla information för vår egen användning. Det här är statistiska data om användarnas webbläsningsåtgärder och mönster och identifierar ingen enskild person.

SMÅKAKOR
Kakor är små textfiler som används av vissa webbplatser för att förbättra kvaliteten på webbplatsupplevelsen. Vi använder cookies för att hjälpa oss att tillhandahålla en bättre service och för att underlätta för dig att navigera och använda vår webbplats. Vi lagrar inte någon personligt identifierbar information i våra cookies.

FÖRVARA DINA PERSONLIGE DATA
När du beställer använder vi SSL-kryptering (Secure Socket Layer) som krypterar din information innan den skickas till oss, för att skydda den mot obehörig användning. Vid drift av vår webbplats kan det bli nödvändigt att överföra data som vi samlar in från dig till platser utanför Europeiska unionen för bearbetning och lagring. Genom att ge dina personuppgifter till oss godkänner du överföringen, lagringen eller behandlingen. Vi gör vårt yttersta för att säkerställa att alla rimliga åtgärder vidtas för att se till att dina data lagras säkert hela tiden.

ANVÄNDNING AV INFORMATIONEN
Vi får använda information som samlats in på följande sätt:
för att säkerställa att innehållet från vår webbplats presenteras på bästa sätt för dig och din dator.
att ge dig information, produkter eller tjänster som du begär av oss eller som vi anser kan intressera dig, där du har samtyckt till att bli kontaktad för sådana ändamål.
att fullgöra våra skyldigheter som följer av avtal som ingåtts mellan dig och oss.
så att du kan delta i interaktiva funktioner i vår tjänst när du väljer att göra det.
att meddela dig om ändringar i vår tjänst.

UTOMSTÅENDE
Medan vi kan använda din personliga information för att skicka dig marknadsföringsuppdateringar och information i enlighet med dina angivna preferenser säljer vi inte eller på annat sätt vidarebefordrar dina uppgifter till tredje part för marknadsföringsändamål. Marknadsföringskommunikation du abonnerar på kommer endast att skickas av Café du Cycliste.

ÄNDRINGAR TILL DENNA POLITIK
Eventuella förändringar som vi kan göra i vår integritetspolicy i framtiden kommer att läggas ut på denna sida och, vid behov, meddelas dig via e-post.