Returer

Vår prioritet är din tillfredsställelse. Vi är helt övertygade om kvaliteten på våra produkter och gör allt för att garantera att du kommer att vara 100% nöjd med ditt köp.

Om du anser att din produkt är defekt, kontakta oss så snart som möjligt. kommer att utvärdera om din produkt har lidit av en tillverkningsfel. Om den har, kommer vi att erbjuda en ersättare eller full återbetalning om produkten inte längre är tillgänglig. Observera att en produkt inte kan betraktas som defekt om problemet inte uppstår under normala användningsförhållanden eller om det härrör från långvarig användning.

Returnerar policy
Vi strävar efter att få avkastning så enkelt som möjligt. Om du inte är 100% nöjd med en produkt, kan du returnera den inom 15 dagar efter mottagandet för antingen en storlek, en alternativ produkt eller en fullständig återbetalning. Den återvände produkten måste vara i "som nytt" skick, oklart och i originalförpackningen med etiketter bifogade. Porto för returkostnader är till din kostnad men fraktkostnaderna för eventuella ersättningsvaror kommer att vara till vår kostnad. Vi rekommenderar att du använder en spårad och / eller signerad tjänst när du returnerar objekt eftersom vi inte kan vara ansvariga för returprodukter som saknas i transit.