Villkor

Välkommen till vår hemsida. Om du fortsätter att bläddra och använda den här webbplatsen godkänner du att följa och vara bunden av följande användarvillkor, som tillsammans med vår integritetspolicy reglerar förhållandet till dig i samband med denna webbplats. Om du inte håller med någon del av dessa användarvillkor, använd inte vår hemsida.

Användningen av denna webbplats är föremål för följande användarvillkor:

    
Innehållet på sidorna på denna webbplats gäller endast din allmänna information och användning. Det kan ändras utan föregående meddelande.
    
Varken vi eller någon tredje part ger någon garanti eller garanti för noggrannhet, aktualitet, prestanda, fullständighet eller lämplighet av informationen och material som finns eller erbjuds på denna webbplats för något speciellt ändamål. Du bekräftar att sådan information och material kan innehålla felaktigheter eller fel och vi utesluter uttryckligen ansvar för sådana felaktigheter eller fel i den utsträckning som tillåts enligt lag.
    
Din användning av information eller material på denna webbplats är helt på egen risk, för vilken vi inte är ansvariga. Det är ditt eget ansvar att se till att produkter, tjänster eller information som är tillgängliga via denna webbplats uppfyller dina specifika krav.
    
Denna webbplats innehåller material som ägs av eller licensierats till oss. Detta material inkluderar, men är inte begränsat till, design, layout, utseende, utseende och grafik. Reproduktion är förbjuden annan än i enlighet med upphovsrättsmeddelandet, som ingår i dessa villkor.
    
Alla varumärken som reproduceras på denna webbplats, som inte är äganderätt till eller licensierad till operatören, bekräftas på webbplatsen.
    
Obehörig användning av denna webbplats kan ge upphov till ett skadeståndsanspråk och / eller vara ett brott.
    
Från tid till annan kan denna webbplats också innehålla länkar till andra webbplatser. Dessa länkar tillhandahålls för din bekvämlighet för att ge ytterligare information. De betyder inte att vi stöder webbplatsen (erna). Vi har inget ansvar för innehållet på den länkade webbplatsen.